Over Fico

Wie we zijn

Fico is een investeringsmaatschappij die eigen vastgoedprojecten ontwikkelt en beheert.  Wij investeren in vastgoed, renoveren, ontwikkelen en voegen nieuwe waarde toe. We blijven ononderbroken op zoek naar de juiste balans tussen de historische waarde van onze panden en de optimale functionaliteit voor hun nieuwe bestemming. Respect, vertrouwen en rendement zijn daarbij onze leidraad. 
 

Respect

Voor onze partners en stakeholders. Maar ook respect voor budgetten, voor de historische waarde van de gebouwen die we renoveren, voor de inplanting ervan, respect voor de omwonenden.
 

Vertrouwen

Vertrouwen is het cement voor al onze samenwerkingen. We communiceren open en duidelijk met onze partners en met alle betrokkenen, we waken streng over deadlines, budgetten en afspraken.
 

Rendement

Door onze manier van werken, door de combinatie van respect, vertrouwen, kennis en expertise, creëren we een langdurige en duurzame meerwaarde. Samen met onze partners bouwen we aan lonende investeringen op lange termijn. We richten onze focus op toplocaties en we zorgen voor een goeie geografische spreiding om zo de risico’s te beperken en het rendement te optimaliseren.